آزمایشگاه تشخیص طبی بصیر

Anti Parvo Virus B19(IgG,M)
Parvovirus B19 Antibodies IgG, IgM
نمونه باید هر چه سریع‌تر آزمایش شود، ترجیحاً ظرف چند ساعت پس از جمع‌آوری.
در یخچال یا فریز شده
شرایط خاصی ندارد
در2روز در 8-2 درجه،2ماه در -20
Anti-Parvovirus B19 IgG: منفی: کمتر از 1.1 واحد/میلی‌لیتر (U/mL) یا کمتر از مقدار مرجع منفی آزمایشگاه مثبت: بیشتر از 1.1 واحد/میلی‌لیتر (U/mL) یا بیشتر از مقدار مرجع مثبت آزمایشگاه Anti-Parvovirus B19 IgM: منفی: کمتر از 0.9 واحد/میلی‌لیتر (U/mL) یا کمتر از مقدار مرجع منفی آزمایشگاه مثبت: بیشتر از 0.9 واحد/میلی‌لیتر (U/mL) یا بیشتر از مقدار مرجع مثبت آزمایشگاه این مقادیر ممکن است در آزمایشگاه‌های مختلف کمی متفاوت باشند.
روش انجام این تست الایزا است . با این روش میزان آنتی‌بادی‌های IgG و IgM در نمونه خون بیمار بررسی می‌شود. نتایج این تست نشان می‌دهند که آیا بیمار به تازگی به ویروس پاروویروس B19 (افزایش مقدار IgM) یا قبلاً به این ویروس آلوده شده است (افزایش مقدار IgG) یا خیر.
ویروس پاروویروس B19 متعلق به خانوادهٔ پاروویروس‌ها (Parvoviridae) است و بیماری‌های مختلفی را در انسان ایجاد می‌کند. دو تا از مهمترین بیماری‌های ناشی از این ویروس عبارتند از: عفونت پاروویروس B19: این بیماری "بیماری پنجم ، پوست سرخی عفونی یا اریتما اینفکتیوزوم" نیز نامیده می‌شود. عفونت پاروویروس B19 معمولاً در کودکان رخ می‌دهد و با علائمی شامل تب، زردی صورت (به ویژه در کودکان)، خطوط قرمز روی پوست دست‌ها و پاها، استفراغ و اسهال همراه است. بیشتر کودکان این بیماری را به خوبی پشت سر می‌گذارند اما در برخی موارد نیاز به مراقبت پزشکی دارند. آنمی همولیتیک اختصاصی بارداری (Parvovirus B19-Induced Hydrops Fetalis): ویروس پاروویروس B19 می‌تواند برای جنین در دوران بارداری خطرناک باشد. در برخی موارد، ویروس به جنین منتقل و باعث کاهش تولید خون جنین که موجب آنمی همولیتیک اختصاصی بارداری می‌شود که با تورم، مشکلات قلبی و سایر مشکلات جنینی همراه است. همچنین، ویروس پاروویروس B19 می‌تواند در افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف، افراد مبتلا به بیماری‌های خونی مزمن و پیر عفونت‌های جدی‌تری ایجاد کند. از آنجایی که در برخی افراد عفونت با این ویروس می‌تواند خطرناک باشد، تشخیص دقیق و درمان مناسب اهمیت دارد.