آزمایشگاه تشخیص طبی بصیر

Norepinephrine Test
آزمایش نوراپی نفرین (آدرنالین)
سرم و یا ادرار رندم یا ۲۴ ساعته
5mlخون یا یک گالن ادرار
بیوشیمی
معمولاً آزمایش بلافاصله انجام می‌شود
باید از خوردن غذاها و نوشیدنی‌هایی که حاوی کافئین هستند مانند قهوه، چای، کاکائو یا شکلات اجتناب شود. همچنین باید از مصرف مواد غذایی حاوی آمین مانند گردو، موز، آووکادو، پنیر، شراب قرمز، لوبیای فاوا یا آبجو، شیرین بیان، آسپرین و هر چیزی که حاوی وانیل است، خودداری شود. در صورتی که آزمایش از طریق خون انجام می‌شود، باید مصرف دخانیات حداقل ۴ تا ۵ ساعت قبل از تست متوقف شود و اگر آزمایش به صورت جمع‌آوری ادرار ۲۴ ساعته است، مصرف دخانیات باید ۲۴ ساعت قبل از تست متوقف شود. همچنین باید از مصرف داروهای تأثیرگذار بر نتایج آزمایش مانند آسپرین، داروهای ضد آلرژی و قرص‌های لاغری بدون نسخه دو هفته قبل از آزمایش خودداری شود
برای آزمایش ادرار مطمئن شوید که موهای زائد، مدفوع، خون قاعدگی، دستمال توالت یا هر ماده دیگری با نمونه ادرار مخلوط نشود.
۱ هفته ۸-۲درجه،۱ ماه در ۲۰- درجه
002666-600 برای سرم/پلاسما و 002668-200 ادرار 24 ساعته
محدوده نرمال اپی نفرین، 0 تا 140 pg/mL است. محدوده نرمال نوراپی‌نفرین، 70 تا 1700 pg/mL است. محدوده نرمال دوپامین 0 تا 30 pg/mL است.
Tandem mass spectrometry: این تکنیک به دلیل حساسیت بالا و توانایی افتراق مولکول‌های مشابه، انتخاب مناسبی برای آنالیز کاتکولامین‌ها از جمله نوراپی‌نفرین و اپی‌نفرین است.
این آزمایش برای سنجش مقدار کاتکولامین‌ها در خون انجام می‌گیرد. کاتکولامین‌ها، هورمون‌هایی هستند که توسط غدد فوق کلیوی تولید می‌شوند که شامل اپی نفرین (آدرنالین)، نوراپی نفرین و دوپامین می‌شوند. این آزمایش می‌تواند برای تشخیص تومورهای نادر فوق‌کلیوی مانند نوروبلاستوما (سرطان بافت عصبی که بیشتر در کودکان دیده می‌شود)، پاراگانگلیوما (توموری که معمولاً غیرسرطانی است و سلول‌های عصبی را که فشار خون را کنترل می‌کنند تحت تأثیر قرار می‌دهد) و فئوکروموسیتوما (توموری که باعث تولید بیش از حد هورمون‌های فوق کلیوی می‌شود) انجام شود. همچنین ممکن است برای افرادی که دارای علائم تومورهای فوق کلیوی هستند یا سابقه خانوادگی این بیماری‌ها را دارند،تجویز شود. این آزمایش بیشتر به صورت آزمایش ادرار انجام می‌شود، اما در مواردی آزمایش خون نیز تجویز می‌شود، مخصوصاً زمانی که پزشک مشکوک به فئوکروموسیتوما است.